news

(Dutch) Internationaal talent versterkt Nederlands kapitaal

Tijdens een verkiezingsdebat ‘ Internationaal Talent’  op 23 februari georganiseerd door EP NUFFIC heeft een coalitie van regionale partners een manifest aangeboden aan de Nederlandse politiek, genaamd “Talent versterkt Nederlands kapitaal”. De kern van dit manifest is dat het aantrekken en behouden van internationaal talent een veel prominentere plek moet krijgen op de nationale politieke agenda.

Internationaal talent

De coalitie bestaat uit 11 partners uit diverse delen van Nederland, waaronder Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Rotterdam, Groningen, Twente en Eindhoven. Internationale bedrijven kiezen voor landen waar het potentieel aan talent het grootst is. Het aantrekken en behouden van internationaal talent is volgens de coalitie zeker de komende jaren één van de belangrijkste thema’s als het gaat om het realiseren van economische groei voor Nederland. Vanuit de regio Zuid-Holland zijn de Economische Programmaraad Zuidvleugel, The Hague International Centre, het International Community Platform en Rotterdam Expat Centre aangesloten. Lees hier het pamflet.

more news

Investor Relations Netwerk Zuid-Holland van start

Rotterdam vormde afgelopen dinsdag letterlijk het toneel voor de lancering van het Investor Relations (IR) Netwerk Zuid-Holland. Zo'n 50 deelnemers volgden de informatiesessies o...

>> read more
ICCA Names The Hague to its Top 50 European Cities Rankings

The Hague has become one of the top 50 international congress destinations among European cities, according to the ranking of The International Congress and Convention Association ...

>> read more

CONTACT

Are you planning to establish your
business in WESTHOLLAND?

Please contact:
Reneé Hammersley
Marketing and Communications Officer

You can reach me on:
E: r.hammersley@westholland.nl
M: +316 24 75 66 56
T:
linkedin.com