news

Ilja van Haaren benoemd als directeur WFIA

De Raad van Toezicht van de WestHolland Foreign Investment Agency (WFIA) heeft per 1 november mevrouw Ilja van Haaren benoemd tot directeur van de WFIA. De WFIA, acquistiepartner van de gemeente Den Haag, heeft als missie internationale bedrijven en organisaties te behouden of aan te trekken die zich blijvend willen vestigen in de regio Den Haag. Ilja van Haaren volgt Marleen Zuijderhoudt op, die na bijna 4 jaar haar functie beëindigt om binnen haar eigen onderneming andere zaken op te pakken.

ilja-van-haaren

Ilja van Haaren

Ilja van Haaren (57) heeft in haar loopbaan verschillende managementfuncties bekleed. Zo was zij divisiedirecteur bij Carlson Wagonlits Travel en algemeen directeur van de Koninklijke Porceleyne Fles te Delft. In 2002 werd Ilja van Haaren verkozen tot zakenvrouw van het jaar, vanwege de wijze waarop zij het Delfste bedrijf een nieuwe uitstraling heeft gegeven. De afgelopen 7 jaar werkte zijn als directievoorzitter bij stichting Kinderpostzegels. De Raad van Toezicht ziet met genoegen uit naar de samenwerking met Van Haaren.

Ilja van Haaren volgt Marleen Zuijderhoudt op die sinds begin 2013 directeur was bij de WFIA. De Raad van Toezicht is Marleen zeer erkentelijk voor haar prestaties en toewijding  in de afgelopen jaren.

Voor meer informatie over dit onderwerp neemt u contact op met:
WestHolland Foreign Investment Agency
Renée Hammersley
Maketing & Communicatieadviseur
+31 6 24 75 66 56

more news

Investor Relations Netwerk Zuid-Holland van start

Rotterdam vormde afgelopen dinsdag letterlijk het toneel voor de lancering van het Investor Relations (IR) Netwerk Zuid-Holland. Zo'n 50 deelnemers volgden de informatiesessies o...

>> read more
ICCA Names The Hague to its Top 50 European Cities Rankings

The Hague has become one of the top 50 international congress destinations among European cities, according to the ranking of The International Congress and Convention Association ...

>> read more

CONTACT

Are you planning to establish your
business in WESTHOLLAND?

Please contact:
Reneé Hammersley
Marketing and Communications Officer

You can reach me on:
E: r.hammersley@westholland.nl
M: +316 24 75 66 56
T:
linkedin.com