news

Europees hoofdkantoor Jacobs naar Den Haag

Jacobs, een beursgenoteerde internationale technische dienstverlener  vestigt haar Europese hoofdkantoor in Den Haag. Het kantoor biedt werk aan meer dan 1000 werknemers van  42 nationaliteiten. Wereldwijd werken er 50.000 mensen bij Jacobs. Jacobs vestigt zich in het Beatrixkwartier van Den Haag, naast het hoofdkantoor van Siemens.

Jacobs

Ingrid van Engelshoven (wethouder Kenniseconomie Den Haag):  “Ik ben heel blij dat Jacobs voor Den Haag kiest en dat we weer een internationaal hoofdkantoor in de stad kunnen verwelkomen. Den Haag heeft veel te bieden op het gebied van studeren, wonen en werken.  Ik ben ervan overtuigd dat Jacobs zich hier thuis zal voelen. Dat een mondiale speler als Jacobs zich in Den Haag vestigt bewijst weer eens dat de investeringen in het vestigingsklimaat hun vruchten afwerpen. Wij gaan daar dan ook zeker mee door”.

Jelle Nederstigt (Vice President Operations van Jacobs Nederland):  “Wij zijn heel enthousiast over ons nieuwe kantoor. Het voldoet volledig aan onze wensen voor wat betreft grootte en duurzaamheidsprestaties en is volledig toegerust voor het nieuwe werken. De ligging in het Beatrixkwartier is ook gunstig: dichter bij onze klanten en voor de meeste medewerkers dichter bij huis. Bovendien is  Siemens een belangrijke zakenpartner. We kunnen deze relatie verder versterken als onze organisaties ook fysiek dichtbij elkaar zitten”.

Over Jacobs
Jacobs is wereldwijd één van de grootste en meest diverse aanbieders van professionele technische diensten. Het bedrijf levert expertise op het gebied van engineering, procurement, project- en constructiemanagement aan industriële, commerciële en overheidsorganisaties in verschillende sectoren. Jacobs biedt werk aan 50.000 mensen in meer dan 30 landen, waarvan 1350 in Nederland. Naast het hoofdkantoor in Den Haag heeft Jacobs ook nog kantoren in Hoogvliet en Meerssen.

Informatie Jacobs
Pauline Kamphuis
071- 715827504
pauline.kamphuis@jacobs.com

Foto: www.jacobs.com

more news

Investor Relations Netwerk Zuid-Holland van start

Rotterdam vormde afgelopen dinsdag letterlijk het toneel voor de lancering van het Investor Relations (IR) Netwerk Zuid-Holland. Zo'n 50 deelnemers volgden de informatiesessies o...

>> read more
ICCA Names The Hague to its Top 50 European Cities Rankings

The Hague has become one of the top 50 international congress destinations among European cities, according to the ranking of The International Congress and Convention Association ...

>> read more

CONTACT

Are you planning to establish your
business in WESTHOLLAND?

Please contact:
Reneé Hammersley
Marketing and Communications Officer

You can reach me on:
E: r.hammersley@westholland.nl
M: +316 24 75 66 56
T:
linkedin.com