news

(NL) Taiwanees ingenieursbedrijf CTCI opent kantoor in Den Haag

Den Haag, donderdag 21 april – Het Taiwanese CTCI, een internationaal ingenieursbedrijf actief in de Olie & Gas sector, heeft een kantoor geopend in Den Haag. Eerder deze week bezochten de Netherlands Foreign Investment Agency (NFIA) en de WestHolland Foreign Investment Agency (WFIA) het hoofdkantoor van CTCI in Taipei om het management welkom te heten in Nederland. De NFIA en de WFIA zijn betrokken geweest bij de uitbreiding van CTCI naar Europa.

Photo CTCI signing

Foto: (v.l.n.r.) Amir Chang, administration staff CTCI; Darren Tsai, Marketing & Sales Manager CTCI; Dennis Bierman, NFIA Taiwan; Jason Chen, Project Manager CTCI; Marleen Zuijderhoudt, Directeur WFIA; Chris Pan, Project engineer CTCI.

CTCI heeft meer dan 30 jaar ervaring in het ontwerp, inkoop en bouw van projecten in de olie & gas industrie en telt momenteel meer dan 40 kantoren in 13 verschillende landen. Naast de samenwerking met CB&I, bleek de aanwezigheid van het sterke olie & gas cluster in de regio en daarmee de beschikbaarheid van relevante kennis en expertise een belangrijke factor in de keuze voor Den Haag.

We zijn zeer content met de samenwerking met CB&I. Het is voor ons van groot belang om dicht bij andere internationale technische bouwbedrijven te zitten. Daarnaast zijn we erg te spreken over de kwaliteiten van leven en werk in de stad”, zegt CTCI.

Het eerste project van CTCI betreft een samenwerking met het Amerikaanse CB&I dat al meer dan 60 jaar gevestigd is in Den Haag. Naast de lokaal aangestelde werknemers vanuit CB&I in Den Haag en vanuit de Omaanse opdrachtgever, zijn er 35 werknemers vanuit Taiwan aangesteld ten behoeve van het omvangrijke en langdurige samenwerkingsproject

We zijn verheugd dat CTCI zich heeft gevestigd in Den Haag. De komst van CTCI betekent een nieuwe impuls aan het toch al sterke energie cluster in de regio. Daarnaast laat het eens te meer zien waarom Den Haag te boek staat als internationale stad: een samenwerking vanuit Den Haag tussen een Amerikaans en een Taiwanees bedrijf voor een project in Oman waarbij ook nog eens Indiase, Franse en Britse internationals zijn betrokken”, aldus Marleen Zuijderhoudt, algemeen directeur van de WFIA.

www.ctci.com.tw
www.westholland.com

Voor meer informatie:
Renée Hammersley, Marketing Communications Advisor WestHolland Foreign Investment Agency 070 311 55 55 / 06 24 75 66 56 r.hammersley@westholland.nl

Over CTCI
CTCI, opgericht in 1979 in Taiwan, heeft meer dan 30 jaar ervaring in de olie en gas industrie. Het bedrijf telt momenteel meer dan 7,500 werknemers wereldwijd, verspreid over 40 kantoren in 13 verschillende landen.

Over WFIA
De WFIA assisteert en adviseert internationale bedrijven bij het opzetten, uitbreiden of verplaatsen van (buitenlandse) activiteiten naar de regio Groot Den Haag. Daarnaast ondersteunt WFIA de gemeente Den Haag, The Hague Convention Bureau en Bureau Internationale Zaken bij het werven van internationale congressen, seminars en het aantrekken van Non-Gouvernementele Organisaties (NGO’s). De WFIA is in 2000 opgericht door gemeenten in de Haagse regio. Sinds 2015 maakt de WFIA onderdeel uit van ‘Invest in Holland’, het acquisitieplatform van de rijksoverheid. Invest in Holland is een samenwerkingsverband tussen alle regionale acquisitiepartijen en heeft als belangrijk uitgangspunt: Het positioneren / vermarkten van het Nederlandse vestigingsklimaat en het begeleiden van buitenlandse investeerders is een gezamenlijke taak en verantwoordelijkheid van alle partijen, waarbij iedere partij een eigen rol heeft. Voor meer informatie, zie www.investinholland.com.

 

more news

Investor Relations Netwerk Zuid-Holland van start

Rotterdam vormde afgelopen dinsdag letterlijk het toneel voor de lancering van het Investor Relations (IR) Netwerk Zuid-Holland. Zo'n 50 deelnemers volgden de informatiesessies o...

>> read more
ICCA Names The Hague to its Top 50 European Cities Rankings

The Hague has become one of the top 50 international congress destinations among European cities, according to the ranking of The International Congress and Convention Association ...

>> read more

CONTACT

Are you planning to establish your
business in WESTHOLLAND?

Please contact:
Reneé Hammersley
Marketing and Communications Officer

You can reach me on:
E: r.hammersley@westholland.nl
M: +316 24 75 66 56
T:
linkedin.com