news

(Dutch) Cyber Security en Financial Technologies event

Op 20 januari 2016 is de bijeenkomst Cyber Security & Financial Technologies in Den Haag. Het doel van dit evenement is om een nationale dialoog op te starten over internationale ontwikkelingen en kansen in de Cyber Security sector.

Er lopen verschillende nationale en internationale initiatieven vanuit Nederland. Tijd dus om het Nederlandse veld bij elkaar te brengen en kennis te delen over cyber security en financiele technologieën.

Wat kunt u verwachten?
De afgelopen jaren was een aantal buitenlandse missies met als thema cyber security en financial technologies, onder andere naar de Verenigde Staten, Japan en Singapore. Over deze landen bespreken wij de huidige activiteiten en de kansen voor Nederlandse ondernemers.

In een reeks van evenementen willen wij het Nederlandse veld regelmatig bij elkaar brengen en de internationale agenda gezamenlijk ontwerpen. In de toekomst is het mogelijk aandacht te besteden aan andere landen. Ook is er ruimte voor de organisatie van themadagen.

Aandachtspunten
We besteden aandacht aan de volgende punten:

Wat is de Nederlandse propositie?
Wat zijn de internationale ontwikkelingen en welke zijn interessant voor u?
Welke internationale aanpak is effectief? Hoe kunnen wij dat gezamenlijk vormgeven? En hoe kunnen we hier opvolging aan geven?
Wat gebeurt er al specifiek in landen en hoe kunt u aansluiten bij initiatieven die ondernomen worden?
Organisatoren
De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) is mede-organisator van dit evenement. Andere organisatoren zijn: The Hague Security Delta, Holland FinTech en TNO.

Aanmelden
De deelname aan dit evenement is gratis. U kunt zich aanmelden tot 13 januari 2016.

Bron:

more news

Investor Relations Netwerk Zuid-Holland van start

Rotterdam vormde afgelopen dinsdag letterlijk het toneel voor de lancering van het Investor Relations (IR) Netwerk Zuid-Holland. Zo'n 50 deelnemers volgden de informatiesessies o...

>> read more
ICCA Names The Hague to its Top 50 European Cities Rankings

The Hague has become one of the top 50 international congress destinations among European cities, according to the ranking of The International Congress and Convention Association ...

>> read more

CONTACT

Are you planning to establish your
business in WESTHOLLAND?

Please contact:
Reneé Hammersley
Marketing and Communications Officer

You can reach me on:
E: r.hammersley@westholland.nl
M: +316 24 75 66 56
T:
linkedin.com