news

(Dutch) Tribes Den haag officieel geopend

Michiel Mol, CEO van XCOR en een van de aandeelhouders van Tribes, verklaarde vandaag Tribes Den Haag officieel voor geopend. Na een spectaculaire openingsact, waar Chief en Founder van Tribes, Eduard Schaepman de haka ten uitvoer bracht, overhandigde Mol de sleutel van de vestiging aan Schaepman. Wethouder Ingrid van Engelshoven (Kenniseconomie, Internationaal, Jeugd en Onderwijs) was ook aanwezig bij de lancering van de vierde Tribes vestiging. Van Engelshoven: ‘de Haagse economie heeft behoefte aan transitie. We zijn ontzettend blij met de komst van Tribes’.

Mol: ‘XCOR staat op het punt de ruimte bereikbaar te maken voor iedereen, helemaal in de oer-Hollandse traditie van de eerste ontdekkingsreizen. Het was een Nederlander, Abel Tasman, die de Moari ontdekte. Tribes Den Haag is daar een eerbetoon aan, een mooie inspiratiebron voor elke ambitieuze business nomad.’

Schaepman verwelkomde op spectaculaire manier zijn gasten. Hij bracht samen met alle Warriors van Tribes de haka ten uitvoer op het plein voor het pand. De haka is de traditionele dans van de Maori, de hero-tribe van Den Haag. Vaak wordt de dans geassocieerd met de strijd, maar het is ook een teken dat gasten welkom zijn.

Tribes Den Haag is de vierde vestiging van het Tribes netwerk, dat in hoog tempo wordt uitgerold. Tevens zal het eerste Tribes Café haar deuren openen in de vestiging in Den Haag. Het Tribes Café is ook toegankelijk zonder membership, waarmee iedereen de mogelijkheid heeft om elkaar te ontmoeten in een inspirerende omgeving onder het genot van eerlijke, kwalitatieve en gevarieerde gerechten.

more news

Investor Relations Netwerk Zuid-Holland van start

Rotterdam vormde afgelopen dinsdag letterlijk het toneel voor de lancering van het Investor Relations (IR) Netwerk Zuid-Holland. Zo'n 50 deelnemers volgden de informatiesessies o...

>> read more
ICCA Names The Hague to its Top 50 European Cities Rankings

The Hague has become one of the top 50 international congress destinations among European cities, according to the ranking of The International Congress and Convention Association ...

>> read more

CONTACT

Are you planning to establish your
business in WESTHOLLAND?

Please contact:
Reneé Hammersley
Marketing and Communications Officer

You can reach me on:
E: r.hammersley@westholland.nl
M: +316 24 75 66 56
T:
linkedin.com